Vi kan levere ståltrapper til alle typer formål. Vi utarbeider alt her hos oss til den minste detalj. En ståltrapp er både stilrent og tidsmessig og vil aldri gå av moten. Hvis du ønsker en ståltrapper til ditt hjem kan du la oss gjøre hele jobben eller følge vår enkle bruksanvisning som følger med ståltrapper når du bestiller ifra oss. Når vi gir deg en pris på en av våre ståltrapper så holder vi oss til den prisen ifra vi inngår avtale til den er ferdig montert. Hvis du ønsker en unik trapp til ditt hjem er en av våre ståltrapper noe for deg.

  HIP-CHICK PRODUKT  

Våre ståltrapper er såkalte HIP-CHICK produkt ( produkter med høy kvalitet for rimelige priser ).

  ATTRAKTIVE PRISEN  

Vårt selskap kan oppnå denne attraktive prisen ved å optimalisere fiksede utgifter og ved å bruke de mest moderne løsninger som gir mulighet til å produsere ståltrapper mye fortere og enklere.

  EN ISO 1090 + 2, EXC2  

Alle våre produksjonsprosesser tilsvarer EN ISO 1090+2, EXC2 sertifiseringen som garanterer våre kunder konstant kvalitet og sikkerhet av metallprodukter.

  LEVERING I ALLE REGIONER I NORGE  

Vi kan produsere og levere ståltrapper i alle regioner av Norge. Våre ståltrapper er utarbeidet i alle de minste detaljene.

Vår ferdige produksjon blir levert til kunden vår med alle nødvendige materialer og bruksanvisning for installasjon, slik at klientene kan installere det selv eller la våre teknikere til å gjøre installasjonsarbeidet.

Våre tre-detaljer kommer i 3 forskjellige variasjoner som kunden kan velge selv.

Produksjonskostnader av ståltrapper inneholder både reisen av våre spesialister, dagpenger, hotellopphold og visitt av designer på stedet. Vær gang ved begynnelsen av vært prosjekt kommer vi til å skrive og signere en samarbeidsavtale, slik at dere kan være sikker på at dere får det som var lovet.

Vi måler lokalene for ståltrapper alltid selv fordi det er meget viktig del av arbeidet. Etter riktig oppmåling trappene kommer til å passe perfekt og prosjektet kommer til å stemme i realiteten.

  EKSEMPLER PÅ VÅRE ARBEIDER  

SISTE ARBEID