Vi leverer alle typer stålkonstruksjoner til alle typer prosjekter. Det er bare fantasien som setter grenser for hva vi kan lage. Trenger du benker, stålrammer eller stål av alle typer så hjelper vi deg. Våre stålkonstruksjoner eller laget kun av det beste stålet. Vi kan komme på plass hos deg med all den gode hjelpen du kan trenge med din stålkonstruksjon eller vi kan produsere alle dine stålkonstruksjoner her hos oss så blir det sendt over til deg med en bruksanvisning hvor du enkelt setter alt sammen selv. Vi har sertifiserte sveisere som kan sveise i alle typer stål som titan, messing eller støpejern. Trenger du stålkonstruksjoner bistår vi deg gjerne med prosjektet ifra a-å

Vi arbeider veldig raskt og organisert og leser dwg prosjekter perfekt. Sertifiserte MMA sveisere og utarbeidede WPS, WPQR MAG til sveiseprosessen.

1. Sveising av titan, alluminium, rustfritt stål, messing, støpejern.
2. Pulverfarging, farging, grunning.
3. Bellegging med sink, elektrogalvanisering.
4. Skjæring av metall med autogen, laser, plasma og håndplasma.
5. Sprøyting med sand og hagl.
6. Utarbeidelse av konstruksjoner.
7. Utarbeidelse av 3D og 2D design.
8. Levering av alle typers materiell under markedspriser.
9. Polering og sliping av rustfritt stål.

  Byggmesterassistent  

Vi kan være byggmesterens hæyre hånd i spørsmål som gjelder metall og arbeid med den. Vi avslår råd aldri og gir alle typer konsultasjoner når det gjelder sveising og metallkonstruksjoner.

  Teknisk design  

Alle deres ideer kan gjennomføres men før man setter i gang arbeidet, vi sjekker det først i 3D prosjektet

  Pris  

Beste sammenheng mellom pris og kvalitet