Har du noen gang tenkt på hva du kan bruke ståldesign til? Vi kan lage ståldesign til alle typer formål. Vi leverer til senger, hyller, metall stoler, metal bord og metall hyller. Det er bare fantasien som setter grenser for hva vi egentlig kan lage med vår ståldesign. Du kan sende inn på bestilling til oss så lager vi det akkurat slik du ønsker. Vi vil da sende med bruksanvisning til din unike ståldesign eller du kan la oss gjøre hele jobben om du ønsker det. Det hele er opp til deg som kunde. Kontakt oss vår en koselig prat om ståldesign.

  HIP-CHICK PRODUKT  

Våre ståldesign er såkalte HIP-CHICK produkt ( produkter med høy kvalitet for rimelige priser ).

  ATTRAKTIVE PRISEN  

Vårt selskap kan oppnå denne attraktive prisen ved å optimalisere fiksede utgifter og ved å bruke de mest moderne løsninger som gir mulighet til å produsere ståldesign mye fortere og enklere.

  EN ISO 1090 + 2, EXC2  

Alle våre produksjonsprosesser tilsvarer EN ISO 1090+2, EXC2 sertifiseringen som garanterer våre kunder konstant kvalitet og sikkerhet av metallprodukter.

  LEVERING I ALLE REGIONER I NORGE  

Vi kan produsere og levere ståldesign i alle regioner av Norge. Våre ståldesign er utarbeidet i alle de minste detaljene.

Vår ferdige produksjon blir levert til kunden vår med alle nødvendige materialer og bruksanvisning for installasjon, slik at klientene kan installere det selv eller la våre teknikere til å gjøre installasjonsarbeidet.

Våre tre-detaljer kommer i 3 forskjellige variasjoner som kunden kan velge selv.

Produksjonskostnader av ståldesign inneholder både reisen av våre spesialister, dagpenger, hotellopphold og visitt av designer på stedet. Vær gang ved begynnelsen av vært prosjekt kommer vi til å skrive og signere en samarbeidsavtale, slik at dere kan være sikker på at dere får det som var lovet.

Vi måler lokalene for ståldesign alltid selv fordi det er meget viktig del av arbeidet. Etter riktig oppmåling trappene kommer til å passe perfekt og prosjektet kommer til å stemme i realiteten.

  EKSEMPLER PÅ VÅRE ARBEIDER