Skal du ha rekkverk som holder så velger du stålrekkverk. Et stålrekkverk passer perfekt til alle typer trapper. Skoler og offentlige bygg er typiske steder som du finner stålrekkverk. Bestilles det ifra oss kan dette spesialtilpassas din trapp. Stålrekkverk kan så klart brukes rundt en terrasse eller balkong slik at man ikke skal falle ned. Bestiller du stålrekkverk ifra oss kan du la oss gjøre hele jobben eller du kan gjøre jobben enkelt selv med bruksanvisningen som følger med. Vi skreddersyr hvert eneste oppdrag slik at ditt stålrekkverk blir helt unikt og vil passe perfekt der det skal være.

  HIP-CHICK PRODUKT  

Våre stål rekkverk er såkalte HIP-CHICK produkt ( produkter med høy kvalitet for rimelige priser ).

  ATTRAKTIVE PRISEN  

Vårt selskap kan oppnå denne attraktive prisen ved å optimalisere fiksede utgifter og ved å bruke de mest moderne løsninger som gir mulighet til å produsere stål rekkverk mye fortere og enklere.

  EN ISO 1090 + 2, EXC2  

Alle våre produksjonsprosesser tilsvarer EN ISO 1090+2, EXC2 sertifiseringen som garanterer våre kunder konstant kvalitet og sikkerhet av metallprodukter.

  LEVERING I ALLE REGIONER I NORGE  

Vi kan produsere og levere stål rekkverk i alle regioner av Norge. Våre stål rekkverk er utarbeidet i alle de minste detaljene.

Vår ferdige produksjon blir levert til kunden vår med alle nødvendige materialer og bruksanvisning for installasjon, slik at klientene kan installere det selv eller la våre teknikere til å gjøre installasjonsarbeidet.

Våre tre-detaljer kommer i 3 forskjellige variasjoner som kunden kan velge selv.

Produksjonskostnader av stål rekkverk inneholder både reisen av våre spesialister, dagpenger, hotellopphold og visitt av designer på stedet. Vær gang ved begynnelsen av vært prosjekt kommer vi til å skrive og signere en samarbeidsavtale, slik at dere kan være sikker på at dere får det som var lovet.

Vi måler lokalene for stål rekkverk alltid selv fordi det er meget viktig del av arbeidet. Etter riktig oppmåling trappene kommer til å passe perfekt og prosjektet kommer til å stemme i realiteten.

  EKSEMPLER PÅ VÅRE ARBEIDER