Det er ikke så mange hjem i Norge i dag som har en spiraltrapp, hvorfor kan ikke ditt hjem bli den neste? Hvis du har veldig liten plass ifra før. Så kan det være lurt med en spiraltrapp da den tar overaskende liten plass i forhold til det man skulle tro. En spiraltrapp kan også passe veldig godt utendørs. Du setter enkelt opp spiraltrappen selv eller du kan sette bort hele jobben til oss. Velger du å sette opp en spiraltrapp selv er dette veldig enkelt da vi sender alltid med en unik bruksanvisning til akkurat din spiraltrapp.

  HIP-CHICK PRODUKT  

Våre spiraltrapp er såkalte HIP-CHICK produkt ( produkter med høy kvalitet for rimelige priser ).

  ATTRAKTIVE PRISEN  

Vårt selskap kan oppnå denne attraktive prisen ved å optimalisere fiksede utgifter og ved å bruke de mest moderne løsninger som gir mulighet til å produsere spiraltrapp mye fortere og enklere.

  EN ISO 1090 + 2, EXC2  

Alle våre produksjonsprosesser tilsvarer EN ISO 1090+2, EXC2 sertifiseringen som garanterer våre kunder konstant kvalitet og sikkerhet av metallprodukter.

  LEVERING I ALLE REGIONER I NORGE  

Vi kan produsere og levere spiraltrapp i alle regioner av Norge. Våre spiraltrapp er utarbeidet i alle de minste detaljene.

Vår ferdige produksjon blir levert til kunden vår med alle nødvendige materialer og bruksanvisning for installasjon, slik at klientene kan installere det selv eller la våre teknikere til å gjøre installasjonsarbeidet.

Våre tre-detaljer kommer i 3 forskjellige variasjoner som kunden kan velge selv.

Produksjonskostnader av spiraltrapp inneholder både reisen av våre spesialister, dagpenger, hotellopphold og visitt av designer på stedet. Vær gang ved begynnelsen av vært prosjekt kommer vi til å skrive og signere en samarbeidsavtale, slik at dere kan være sikker på at dere får det som var lovet.

Vi måler lokalene for spiraltrapp alltid selv fordi det er meget viktig del av arbeidet. Etter riktig oppmåling trappene kommer til å passe perfekt og prosjektet kommer til å stemme i realiteten.

  EKSEMPLER PÅ VÅRE ARBEIDER