Vårt produkt tilbys er helt klar for drift gyldig, lett å montere metall trapper og trapperekkverket europeiske privatpersoner eller byggefirmaer.

Produktet er den såkalte HIP-CHICK (high-end produkt på demokratisk priser).
Selskapet rett pris oppnås på ulike måter å spare på produksjons faste kostnader – billige rom, optimaliserte produksjonsprosesser og konstruerte forsamlinger, noe som bidrar til å produsere trapper enklere og raskere, noe som sparer tid og penger.
Alle produksjonsprosesser er sertifisert i henhold til EN ISO 1090-2, EXC2. Garanterer kunder høy kvalitet og sveisede skjøter stabiliteten og sikkerheten.
Trapper og rekkverk kan produsere og levere for Europa og resten av verden. Produksjonen har blitt servert til minste detalj. Vi tilbyr produkter laget installasjonen manuelt, skruer og annet nødvendig installasjonsmaterieller. Tre delene er spesialiteter av hotellets tre typer trematerialer og profil på kundens valg. Hvert prosjekt kan være individuelt utformet i henhold til hver enkelt kundes behov. Alle trinn målt seg og produksjon Prisen inkluderer flybillett, reisepenger og hotell designer besøke området. For hvert prosjekt er en samarbeidsavtale, som nøye produsentens reserve og kundeansvar og plikter.

Selskapet karakteriseres av kompetent team, kvalitativ arbeid gjennomført innen frister, proaktiv prosjektledelse og utmerket sveisede sammenføyninger.

  Sertifikater til sveisere:  

TIG Europa sertifikat, svart stål, i argon miljø, alle posisjoner.
MAG Europa sertifikat, svart stål, i Mison 15-25 miljø.
WPS og WPQR MAG prosess attest, svart stål, alle posisjoner.
RAV smed og smykkemaker diplomer.

  Ledelse:  

Grad i ingeniørøkonomi, trinn 5, Riga Tekniske Universitetet
Metallbearbeidings ingeniør diplom, Latvias Landbruks Universitet

  Samsvarssertifikat:  

kvalitetsstempel
kvalitetsstempel